top of page

Publicaties en meer


Yes, het DronudeUtrecht project vordert. Puntsgewijs: - deze maandag (25 juli) om 13.40 wordt Mede-organisator Lieke geïnterviewd door FunX radio: luister live mee. (1)

- ook deze maandag (of dinsdag) komt er een artikel op de Dronewatch website (2), de nieuwssite voor drone-liefhebbers. Mogelijk gaan mede-droners ons helpen. En waarschijnlijk komt er een foto bij het artikel die ik eerder heb gemaakt van Utrecht, met de Dom er op zonder de huidige steigers.

- steeds meer mensen melden zich aan om mee te helpen het project te realiseren, we hebben inmiddels een Facebook groep opgericht voor organisatoren. Iedereen die ook wil meehelpen, mail even naar tomdurden80@gmail.com. (3) Alle hulp is welkom. Op dit moment zoeken we nog hulp bij het vinden van sponsoren, bij het vinden van een expositie-ruimte, iemand die de administratie van alle modellen op zich wil nemen, iemand die pers wil benaderen om meer publiciteit te zoeken, mensen met een drone en zonder groot ego, mensen die een registratiefilm wil maken en monteren, en iemand die het fijn vindt om de operationele dingen te regelen bijvoorbeeld door de groep goed te laten samenwerken. - Na een aantal aanmeldingen van modellen uit België en één uit de UK, is er nu ook een aanmelding van een model uit Frankrijk. Verbazingwekkend. Maar vooral eervol. - Het ledenaantal van de dronude modellen groepen blijft groeien. Er zijn twee groepen: een groep speciaal voor vrouwen, en een gemixte groep. De scheiding is gemaakt om eventuele ongewenste onderlinge berichten te voorkomen. De vrouwengroep telt nu 184 leden, de gemixte groep 231 leden. Zonder dubbeltellingen en mijzelf, zijn er zo'n 400 mensen die graag een keer model willen staan voor een droneshoot, solo, duo of in een groep.

- een groep modellen melde zich aan naar aanleiding van de publicatie in de DUIC. (4)

- het dagelijks aantal besmettingen (5) blijft dalen. Als dit blijft doorzetten zal het op termijn steeds veiliger worden om onze shoot te organiseren. - de crowdfunding-teller blijft maar oplopen, we zijn de tientallen gulle gevers zeer erkentelijk. Enerzijds zorgt hun bijdragen er voor dat we de modellen die mee gaan doen met de droneshoot goed kunnen verzorgen, anderzijds is het het ook fijn dat zoveel mensen op deze manier hun steun uitspreken. Volg de crowdfunding hier (6). - foto's: gemaakt bij het NibanaWinter festival: op de tweede foto sprinten de modellen naar een hottub die voor hen was klaargezet. (1) https://www.funx.nl/live

(2) https://www.dronewatch.nl/

(3) tomdurden80@gmail.com

(4) https://www.duic.nl/algemeen/plan-voor-dronefoto-met-100-naakte-mensen-in-centrum-van-utrecht/

(5) https://www.worldometers.info/coronavirus/country/netherlands/

(6) Voorbeeld: gofundme.com/f/dronude-100-naakt-modellen-in-utrecht-centrum

Comentários


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page