top of page

Dronude in Amsterdam, de Balie


Foto door Elekes Andor (English, see below) Op 10 december 2022 is er weer een nieuwe shoot/happening! Deze keer in Amsterdam, in De Balie. De Balie is een gebouw met drie theaterzalen, een bioscoop en een café-restaurant. De Balie geeft een podium aan gasten uit de kunsten, politiek en wetenschap. De programma's bevinden zich vaak op het snijvlak van diverse disciplines, zoals theater, beeldende kunst en debat. De Dronude shoot wordt een onderdeel van een lezingenmiddag van het genootschap De Vrije Gedachte. Deze lezingenmiddag is vrij toegankelijk, maar meedoen met de shoot is alleen op uitnodiging, omdat we weinig ruimte hebben en weer een gemengd publiek in deze shoot wilen zien, zoals ook bij de andere shoots.


Lees mee via deze link: https://devrijegedachte.zohobackstage.eu/Vrijdenkenoverblootreligie


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ENGLISH


Coming December 10, 2022 there will be another shoot/happening! This time in Amsterdam, in De Balie. De Balie is a building with three theatres, a cinema and a café-restaurant. De Balie provides a stage for guests from the arts, politics and science. The programs are often at the intersection of various disciplines, such as theatre, visual arts and debate.


The Dronude shoot will be part of a lecture afternoon by the society De Vrije Gedachte.


This afternoon of lectures is freely accessible, but participating in the shoot is by invitation only, because we have limited space and want to see a mixed audience in this shoot, just like the other groupshoots.


Read more about the lecture program via this link: https://devrijgedachte.zohobackstage.eu/Vredenkenoverblootreligie

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page