top of page

Dronude goes under water

Een vliegende camera biedt veel vrijheid om artistieke modelfoto's te maken. Maar wat als de modellen ook vrij door de ruimte bewegen, zou dat kunnen? Onderwaterfotografen Cor en Oscar fotograferen modellen onderwater met geavanceerde apparatuur en maken prachtige beelden. Op Cors Instagram en website zie je zwevende modellen met prachtige belichting.

Foto's: Cor Kuyvenhoven Kan het nog mooier? Dat kan altijd. Fotograaf Ed Freeman (Instagram) bijvoorbeeld maakt onderwaterfoto's van meerdere modellen tegelijkertijd. En die interactie is prachtig, ik blijf kijken naar onderstaande beelden.

Maar wat is het plan? Ik heb bedacht dat er veel prachtige Dronude modellen zijn die erg fotogeniek zijn. En die zou ik graag samen willen brengen in een warm binnenzwembad om individueel en samen te fotograferen. En dat plan is al heel concreet: Cor, Oscar en ik hebben een prachtige locatie in het midden van het land gehuurd op zaterdag 11 maart.


We zoeken modellen die het leuk vinden om artistieke te worden gefotografeerd, zoals op bovenstaande voorbeelden. De foto's worden artistiek en onherkenbaar (tenzij je wél herkenbaar wil worden gefotografeerd). De mooiste foto's worden gepubliceerd, maar alleen als de herkenbaar afgebeelde modellen daar expliciet toestemming voor geven (=per email, nadat je de foto hebt gezien). Naast groepsfoto's voor publicaties maken we ook individuele foto's, naar wens van de betreffende modellen. En die zijn dus voor jou. Net als bij de Dronude shoots gaan we heel voorzichtig met het beeldmateriaal om, je privacy is dus gewaarborgd. En alles mag, niets hoeft. Je bent dus tot niets verplicht. Wie kan er meedoen? We werken niet met inschrijving, maar met uitnodiging. De komende dagen versturen we een aantal uitnodigingen. Als je vindt dat jij ook uitgenodigd moet worden, mag je altijd even mailen (tomdurden80@gmail.com) :) De resultaten, en foto's van "the making of", zullen tzt op deze site komen. Groet! Tom PS update: we hebben inmiddels voldoende modellen, dank!

1 Comment


Echt een hele gave oproep voor in het zwembad 💦 💦 Ik heb in het verleden al ervaring hier in opgedaan en meld me bij dus deze aan. Ook via de mail heb ik dit al gedaan. Ik hoor het graag. 🙏🏻

Like
Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page