top of page

Boek nu je Dronude Workshops!

Zoek je een originele activiteit voor een vrienden of vriendinnen-uitje en lijkt het je leuk om een workshop te volgen? En zoek je iets heel bijzonders?

Op onze website www.modellenworkshops.nl kan je een overzicht vinden van de workshops die we aanbieden. Deze workshops zijn in ons atelier in Zeist of op een locatie die je zelf regelt. We komen door heel Nederland. Er zijn modellen-workshops, en schilderworkshops. De modellenworkshops zijn: - naaktmodel tekenen en schilderen


Je kan een workshop boeken voor jezelf en je vrienden waarbij één van jullie zelf model staat, je kan ook één of meerdere modellen via ons bij de workshop boeken. Op de website staat een overzicht van de beschikbare vrouwelijke en mannelijke naaktmodellen.


Daarnaast geven we allerlei schilderworkshops, van Bob Ross schilderworkshops, tot Action Painting (gooien met verf), en nog veel meer (overzicht).

De workshops worden gegeven door docenten en modellen die het echt leuk vinden om deze workshops te geven. Lees hier meer over waarom je onze workshops een keer moet meemaken.


En de kosten? Die vallen mee, zie hier het overzicht.

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page