top of page

Het stappenplan: droneshoot Utrecht centrum


Bij deze een update over ons project. Het is bewerkelijk voor ons kleine team om de honderden geïnteresseerden steeds op de hoogte houden, vandaar deze blogs op www.dronude.com over de vorderingen.


Ons stappenplan ter voorbereiding van de shoot:

1. Mensen vertellen over de crowdfunding: hoe meer mensen ervan weten, hoe sneller het streefbedrag wordt gehaald, zie https://gofund.me/4ead8756

2. Proef-opnamen maken zonder modellen: met een drone mooie plekken in Utrecht centrum fotograferen: Domplein, de werven, langs de Singel, Wilhelminapark en bij de Sterrenwacht.

3. Proef-opnamen maken met één of enkele modellen.

4. Wachten tot de opheffing van de 1,5 meter maatregel wordt aangekondigd.

5. Datum en tijd prikken, waarschijnlijk een zondagochtend bij zonsopgang.

6. Modellen selecteren om uit te nodigen. De selectie van de modellen wordt gedaan omdat er nu al meer dan 100 mensen interesse hebben getoond. We willen een mooie evenwichtige verdeling van de modellen: man-vrouw, jong-oud, dik-dun, blank en gekleurd. Als er bijvoorbeeld 50 vrouwen zich aanmelden en 450 mannen, dan zullen we 50 vrouwen en 50 mannen uitnodigen. We zien nu al dat er meer mannen zich aanmelden dan vrouwen, dat was bij eerdere shoots ook zo.

7. Modellen die mee hebben gedaan met de crowdfunding worden als eerste uitgenodigd, dan modellen die met eerdere shoots hebben meegedaan, daarna anderen.

8. Op basis van de antwoorden van de uitgenodigde modellen (of ze op de geplande datum kunnen) worden eventueel extra modellen uitgenodigd. 9. alle modellen krijgen een document waarmee ze de rechten afstaan van de fotoshoot, zodat de foto's kunnen worden gebruikt voor publicaties.

10. Vlak voor de datum krijgen de genodigden een document waarin de hele shoot staat beschreven: hoe laat je op welke locatie wordt verwacht, en hoe de shoot verloopt, inclusief de verschillende standen. 11. parallel aan de voorgaande stappen: vergunning regelen, eventueel voorzieningen regelen, catering regelen, draaiboek maken, vrijwilligers werven en instrueren


Tijdens de dag van de shoot komen we 's morgens vroeg samen, en na een korte instructie gaan we beginnen. De shoot zal per locatie 10 minuten duren, mogelijk bezoeken we meerdere locaties. We zorgen voor catering, en als je je adres met ons deelt krijg je een mooie fotoprint van het resultaat thuisgestuurd. En wie weet, wie weet gaan we in 2022 tijdens Utrecht900 met 900 modellen nog een shoot doen :)

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page