top of page

Help mee om de grootste Dronude shoot ooit te pitchen


Lieve Dronude modellen en fans,


help mee om de meest geweldige dronude fotoshoot ooit te realiseren. :)


Samen met anderen heb ik een geweldig plan bedacht: een drone-naakt-shoot op een zondagmorgen in een geweldige plek: Utrecht centrum. We denken aan één van de parken in het centrum, of langs de Singel, of op de werven langs de Oude Gracht. We mikken op 100 (!) modellen. Misschien wordt het een langgerekt lint van modellen in de historische binnenstad, misschien een grote massa mensen in een mooie vorm in een park: we hebben een hoop goede ideeën.


Probleem: om 100 modellen van hete koffie en thee te voorzien en om ieder van hen een gesigneerde foto van het resultaat te kunnen sturen als dank, is er zo'n 1.000 euro nodig.

Oplossing: er is een organisatie die dat misschien gaat betalen: AwesomeUtrecht.nl. Maar alleen... als wij aanstaande dinsdagavond hun pitch-avond winnen, want er zijn nog 3 andere kanshebbers. Tijdens de pitch-avond mogen mensen drie minuten iets vertellen, en dan volgen er vragen van juryleden.

Mede-organisator Lieke heeft een filmpje gemaakt waarin ze onze pitch aankondigt. Tijdens die pitch kan jij online meekijken en door je enthousiaste aanwezigheid de jury overtuigen welk idee het beste is: ons idee uiteraard. :)


Dus wat je kan doen is

1. jezelf alvast aanmelden voor de pitch-avond via deze link: PitchNight Awesome Utrecht en klik dan op "gaat".

2. nodig wat vrienden uit

3. dinsdagavond 22 juni om 20.00 kan je via een link (die je nog gaat krijgen) inloggen en meekijken. En duim dat onze pitch wint, want dan gaan we deze zomer weer shooten op een prachtplek :)

Dank! Tom (en mede-organisatoren)

Comentários


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page