top of page

Dronude Utrecht: promotiefilmpje!

Op 5 maart stonden heel veel lieve, mooie en moedige modellen in de museumtuin. Het was koud, maar ondanks de kou was er enthousiasme en verbondenheid. Het doel van de shoot was het maken van artistieke foto's en dat is gelukt, er zijn prachtige beelden die we vanaf 12 mei gaan tentoonstellen in de Stadsschouwburg. Maar er is meer:

Op basis van alle beelden die we die dag maakten, heeft Lieke een "making of" film gemaakt.
Het doel van deze promotiefilm is om nog meer mensen en partijen enthousiast te maken over ons project. Naast locaties zoals het Rietveld Schröderhuis willen we op nog meer heel bijzondere locaties gaan fotograferen, en het helpt als de beheerders van deze locaties een duidelijk beeld krijgen van wat een dronude shoot inhoudt. En misschien gaan nog meer modellen zich aanmelden voor onze shoots, die zijn ook zeker welkom.


De promo-film is door Lieke ge-edit en de nadruk ligt op het enthousiasme en body positivity die we tijdens de shoot ervoeren. De naaktbeelden die je in de film ziet zijn sierlijk naakt van een afstand, of van achteren, of alleen de voeten. Op die manier hopen we dat iedereen zich prettig voelt bij publicatie van deze film. Alle modellen hebben deze film al eerder gezien, en hun opmerkingen zijn verwerkt in deze versie.
We hopen dat iedereen energie krijgt van deze beelden en nog enthousiaster worden over ons project. En ja, je mag deze film ook aan anderen laten zien, graag zelfs want we zijn er trots op.


We zijn deze dagen heel druk met het voorbereiden van de komende shoots. Op 3 april hadden we een tegenslag: een shoot rondom landhuis Oud Amelisweerd kon niet doorgaan omdat de gemeente Utrecht twijfelde over de wenselijkheid van bloot in het openbaar. Om die shoot uit te voeren is een uitgebreid vergunningstraject nodig, dus die hopen we later dit jaar of volgend jaar uit te kunnen voeren.


Alle andere geplande Dronude Utrecht shoots zijn op privéterrein, dus daarvoor hebben we geen vergunningstraject nodig, gelukkig. Modellen die zijn geselecteerd voor die shoots krijgen nog bericht zodra we meer weten over tijden en locaties. Extra modellen voor de komende shoots of voor toekomstige projecten zijn altijd welkom, aanmelden kan via deze link:
Dank voor alle modellen en hopelijk tot bij een volgende shoot of bij de expositie in mei, in de Stadsschouwburg.


Liefs!


Lieke, Floris en Tom


Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page