top of page

Thank you


(English text below)

Lieve modellen en fans,

De laatste twee maanden waren intens: heel veel solo-shoots en vier groeps-fotoshoots, tot wel 20 modellen per shoot. Ik vond het heerlijk om met zo veel inspirerende mensen te werken: in totaal ongeveer 45. Dank aan al die modellen voor hun toewijding in het model staan en ik ben trots op de beelden die we samen hebben gemaakt.

De komende zes weken ga ik andere dingen doen. Ik zal tot september nauwelijks shoots doen vanwege vakantie en een groot project dat ik organiseer naast de drone-fotografie.

Verder werk ik aan het verbeteren van mijn skills in foto- en filmbewerking. Nieuwe software, samenwerking met inspirerende collega-fotografen, enkele cursussen en heel veel hard werk zouden moeten resulteren in geweldige foto's en films.

Ik zal deze resultaten in de komende tijd posten op deze website. En ten minste twee tijdschriften zullen over de groepsfoto's gaan publiceren.

Dank allemaal: veteraan-drone-modellen voor jullie moed en toewijding, toekomstige drone-modellen voor jullie geduld, fans voor jullie support en aanmoedigingen, ik hoop dat we snel weer gaan samenwerken.

Als je wilt, kun je deze tijd gebruiken om zelf creatieve drone-fotografieprojecten te bedenken. Voel je vrij om mij te mailen met een schets van een shoot die je wil zien, of waaraan je zelf graag zou willen meedoen. Sommige ideeën kan ik tegen betaling realiseren, andere ideeën kan ik samen met de modellen en fotografen gaan oppakken.

En als je overweegt om zelf ook model te staan maar nog geen lid bent van de Dronude modellengroep op facebook, voel je vrij om contact op te nemen met mij voor een uitnodiging. Iedereen is welkom :)

Hartelijke groet, Tom

--------------------------------

Dear models and fans,

The last two months have been intense, with many solo shoots and four group shoots, up to 20 models per shoot. I loved to work with so many inspiring models: about 45 in total. I loved the devotion of all models and I am proud of the images that are the result of our cooperation.

The coming six weeks I will not keep up this pace. I will do hardly any shoots untill September, due to a holiday and a big project unrelated to drone photography.

Also I am working on improving my skills in photo and film editing. New software, cooperation with inspiring fellow photographers, some courses and lots of hard work should result in great photos and films. I will post these results in this Facebook group in the coming time. Also, at least two publications on our joined work are scheduled to be published in magazines soon.

Thank you all, veteran drone-models for your courage and devotion, drone-models-to-be for your patience, fans for your support. I hope our paths will cross soon.

If you like, you can use this time to think of creative drone photography projects yourself. Feel free to email me your ideas about shoots you would like to see or participate in. Some ideas I can realise with some of your financial support, some I can realise with other models and photographers.

And if you consider modelling for my shoots yourself and are not yet member of the dronude models group on Facebook, feel free to contact me, everyone is welcome. :)

Warm regards, Tom


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page