top of page

A community of models


(english text below)

Blij, trots. De Facebook groep voor potentiële dronude-modellen heeft nu al 70 leden. In deze groep bespreek ik plannen voor nieuwe shoots, data waarop ik ga shooten en elk lid zich kan voor zo'n shoot opgeven. Onderling kunnen de modellen ook contact maken en de groep bevat een uitgebreide FAQ over het model staan. Ook lid worden? Mail naar TomDurden80@gmail.com. Lidmaatschap is alleen mogelijk na goedkeuring.

https://www.facebook.com/groups/dronudemodellen/

-------ENGLISH---------

Happy, proud. The Facebook group for potential dronude models now has 70 members. In this group I discuss plans for new shoots, dates on which I will shoot and every member can sign up for such a shoot. The models can also contact each other and the group contains an extensive FAQ. Want to become a member too? Mail to TomDurden80@gmail.com. Membership is only possible after approval.

https://www.facebook.com/groups/dronudemodellen/


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page