top of page

Uitnodiging voor groepsfotoshoot


Wordt een deel van een kunstwerk: modellen gezocht voor groot fotoproject.

Op donderdagochtend 6 juli ga ik 10-40 modellen fotograferen op een locatie in het midden van Nederland. Het wordt een shoot met meerdere naaktmodellen samen op bijzonder natuurlocatie, gefotografeerd met een drone: een vliegende camera.

Op een aantal van de bijgevoegde foto's zie je voorbeelden van het soort natuurgebieden waar de shoot plaats zal vinden. De twee andere foto's geven de sfeer weer van de foto's: gezamenlijk naakt, waarbij de vorm van de lichamen samen belangrijker is dan de vorm van een individu. Het is naakt, maar niet erotisch. Deze laatste twee foto's zijn van fotograaf Spencer Tunick: inspirator voor deze shoot. Heb je interesse in deze shoot, of wil je op de hoogte worden gehouden van shoots op andere data? Meld je aan via dronude.communicatie@gmail.com.

Over de shoot: - Er is geen leeftijdsgrens, behalve dat je 18+ moet zijn. - Het gaat om naakt poseren in de natuur, dit moet je dus wel durven. - Je mag mensen meenemen naar de shoot, maar dat kunnen alleen mede-modellen zijn. - Om een evenwichtige verdeling tussen mannen en vrouwen te houden, zoeken we momenteel alleen koppels en vrouwen. Mannen alleen komen op een lijst voor een eventuele volgende shoot. - De shoot is op vrijwillige basis: je krijgt niet betaald, wel koffie of thee en een dag na de shoot krijg je mooie digitale foto's. Die foto's zijn rechtenvrij: je kan ze gebruiken voor een portfolio, of om uit te printen en aan de muur te hangen. Meld je aan via dronude.communicatie@gmail.com

[update: er zijn al 15 aanmeldingen :) ]

graag tot ziens,

Tom


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page