top of page

Chloë, peat moor


"Eerste gevoel dat me binnenkwam, Chloë moet je dit wel doen, gaan we dit doen?

Waarin mijn innerlijke stem zei dat we dit gingen doen. We gaan in het diepe springen en

kijken hoe we gaan zwemmen.

Na de kennismaking gingen we een eerste plaatst opzoeken, ik wist niet precies wat ik moest doen, wat van mij verwacht werd, ik ging stokstijf op het vlonderpad liggen, maar mijn hoofd dacht 'Chloë je ligt naakt in de natuur trots'.

We hebben 3 fotomomenten gedaan, na ieder foto moment bespraken we het. Ik merkte aan mezelf dat ik steeds meer open bloeide.

De laatste plaats, ging ik in poses liggen die ik niet in gedachten had, eindelijk sprak niet meer mijn hoofd maar mijn innerlijk gevoel.

Een innerlijk gevoel die zo vaak niet volledig wordt aanhoort door maatschappelijke ideeën, die we soms blindelings volgen. Hier kwam ik steeds meer vanaf, ik was iets aan het doen dat IK wou, het korte gevoel van totale vrijheid van mijn innerlijk gevoel, maakte dat ik tot de dag van vandaag nog steeds met een gelukkig gevoel terugblik op deze dag.

Het gevoel dat ik toen had, probeer ik me in de dagdagelijkse momenten meer bewust van te zijn. De glimlach die ik spontaan krijg op mijn lippen, door mijn innerlijk gevoel gegeven."


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page